Červnová vítězství

V úterý 14.5. se konalo okresní kolo 6. a 7. tříd Poháru rozhlasu, kterého se letos účastnilo 10 chlapeckých a 11 dívčích týmů. Soutěž odstartovala štafetou 4x 60 m, na to navázaly sprinty na 60 m a soutěže v hodu míčkem, skoku vysokém a skoku do dálky. Sportovní den byl zakončen vytrvalostními běhy na 600 a 1000 m.

Kluci nezaváhali a jasně obhájili prvenství z minulého roku, přičemž nejvíce bodujícím sportovcem byl David Stránský s 1538 body. Holky se nevzdaly a obsadily 8. místo. Všichni naši závodníci a závodnice ukázali nejen své atletické dovednosti, ale i týmový duch a soutěživost, na kterou jsme hrdí.

Sportovci:

Chlapci: David Stránský, Ondřej Mádl, Filip Mádl, Filip Gamba, Teodor Resl, Vojtěch Jakubík, Samuel Daněk, Jakub Rastočný.

Dívky: Sofie Dugová, Alice Benešová, Stella Růžková, Veronika Šilarová, Tereza Chýlová, Kateřina Holá, Karolína Benešová.

 

Dobi Cup 2024

23. 5. 2024 jsme se zúčastnili dalšího ročníku soutěže Dobi Cup. Do této akce, kterou pořádá ZŠ Dobiášova, se zapojilo 12 libereckých škol. Své síly školy poměřily ve vybíjené, florbalu, skoku z místa, člunkovém běhu, štafetě, střelbě na bránu, volejbale, sudoku a vědomostním testu.

Nejlépe si vedli naši sportovci ve štafetovém běhu, ze kterého si odváží zlaté medaile. Úspěšní byli také naši učitelé, kteří obsadili bramborovou pozici ve střelbě na florbalovou branku a ve volejbale. Po sečtení všech výkonů jsme celkově obsadili 8. příčku.

Všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci školy, parádní výkony a spolupráci a ZŠ Dobiášova za vydařenou akci.